Portland

We zijn drie nachten in Portland marina gebleven.

Na een heerlijke nacht slapen kon ik eindelijk weer onder de douche en gelijk Jonathan meegenomen. Hij vond het douchen helemaal niets en was de hele tijd aan het huilen. Toen we buiten kwamen stond daar de rugzak klaar. Ik snap de hint dat we niet welkom zijn terug op de boot. Ik die de rugzak om en we gaan wandelen en op zoek naar de speeltuin.

We lopen langs het helikopter vliegveld naar het Jonathan wil niet klimmen dus hij gaat in de rugzak. kasteel en volgen het coastal voetpad de berg op. Op het coastal pad groeien overal bramenstruiken en Jonathan geniet van de bramen. Hierna gaan we tussen de huizen door en vinden we Victoria Gardens en de speeltuin. Er zijn drie glijbanen en Jonatan probeert ze allemaal. Daarna terug naar de boot. ‘s Avond na het eten gaan we naar de Lidl.

We wilden eigenlijk vertrekken echter is het na en de verwachting is regen en veel wind. We blijven dus nog een derde nacht. De verwachting klopt helemaal: veel regen, veel wind en koud. In de middag wordt het wat droger en gaan we allemaal naar de speeltuin.

Wanneer de begint te regen lopen we stad weer in op zoek naar een pub. We vinden de New Star Inn. Hier drinken thee met melk en we hoeven niets te betalen voor de thee. Helaas serveren ze geen eten en wanneer het droog is gaan we verder.

Jonathan wil een smal steegje in. Eva gaat verder mer de kinderwagen (past niet en trappen) en ik ga met Jonathan mee. Het is een doodlopende steeg.

We lopen weer terug en gaan door een bramen struik verder en zien Eva beneden staan met Elisabeth.

We eten bij de Little Ship daarna naar de boot en naar bed.